Бао Лань Чунь

92,00
грн

Бао Лань Чунь (宝兰醇) – гонконзька чайна компанія, яка працює вже понад 100 років і передається спадковим сімейним деревом. Виробляє здебільшого пуери на своїй невеликій фабриці в провінції Юнь Нань. Гонконг має свою цікаву та довгу історію, при цьому він значно пішов уперед від материкового Китаю за рівнем життя та стандартами якості. Якщо на материковому Китаї все ще можна нарватися на велику кількість «фуфла» різних рівнів, то в Гонконгу якість товарів і послуг добротно дотримується практично у всіх сферах. Частково це пов'язано з тим, що після ослаблення останньої китайської династії Цинь та затяжних та підлих опіумних воєн між Британією та Китаєм у 19-му столітті, Гонконг у 1842 році відійшов у володіння Британії більш ніж на 150 років. Також сюди іммігрувало багато інтелігенції та підприємців під час комуністичних репресій у 20-му столітті. Багато тисяч фабрик та компаній на материковому Китаї мають власників та управляються з Гонконг Бао Лань Чунь також має виробництво у провінції Юнь Нань.
Чунь (醇) — з китайської перекладається як диня. Справді, солодкуватий посмак у цих чаїв нагадує сушену диню.
Бао Лань Чунь Шен (宝兰醇生). Смак цього чаю сильно змінюється в міру заварювання - від терпкого і гіркого спочатку до солодкуватого з фруктами та відтінками сушеної дині в середині та в кінці. Легко витримує 10-12 проток, останні протоки віддають сухою травою, характерною для шу пуерів.
За спостереженнями, різні чаї впливають на людей по-різному Шен пуери насичують думки, і після них добре подумати та по синтезувати нові робочі ідеї в голові Шу пуери більше очищають свідомість і усувають від уявного процесу загалом, занурюючи всередину, в чистоту сприйняття, добре відновлюють енергетичний.